Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Forellimaitseline kartuli-sibulapüreesupp

Eelroad

Forellimaitseline kartuli-sibulapüreesupp

Targu talita.
PrindiSoovita sõbrale
Kartuli-sibulapüreesupp külmsuitsuforelliga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g kartulid
3 tk keskmine sibul
1 sl või
150 g külmsuitsuforell
5 dl kalapuljong
0.5 dl koor
Valge pipar
Aedtill
Petersell
Kooritud kartulid lõigata kuubikuteks, sibulad hakkida. Või sulatada keedunõus, kartulit ja sibulat kuumutada selles mõni minut. Lisada niipalju kalapuljongit, et köögiviljad oleksid kaetud. Keeta tasasel tulel, kuni köögiviljad on pehmed ja püreerida saumikseriga. Maitsestada värskelt jahvatatud valge pipraga. Valmis supile lisada tükeldatud külmsuitsuforell ja koor, supp kuumutada läbi. Vajadusel maitsestada soolaga. Serveerimisel riputada supile hakitud maitserohelist.

KOMMENTAARID

angelx 24.märts 2007 20:38
Tõesti väga hea maitsega supp:)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes