Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Suvine köögiviljasupp

Eelroad

Suvine köögiviljasupp

Targu talita.
PrindiSoovita sõbrale
Suvine köögiviljasupp sulatatud juustu ja viineritega. Võib kasutada ka külmutatud köögivilju.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 l puljong
1 l või vesi
2 tk puljongikuubik
600 g köögivili (porgand,sibul, kaalikas,pea-,lill-,roos-,spargel- ja hiina kapsas, hernes,aeduba,mais)
1 väike karp sulatatud juust &#034Merevaik&#034
100 g viiner või sardell
hakitud petersell, till või murulauk
Vesi kuumutada keema, lisada puljongikuubikud. Puljongisse panna valmimise järjekorras kuubikuteks või kangideks lõigatud köögivili ning keeta see peaaegu pehmeks. Lisada samuti kuubikuteks või kangideks lõigatud viiner või sardell, lõpuks väikeste tükkidena sulatatud juust. Juustutükkidel lasta lahustuda ja supp ongi valmis. Serveerimisel raputada peale hakitud maitserohelist.

KOMMENTAARID

Marian 06.apr 2010 23:15
Proovisin seda eile väga lihtne oli valmistada ja tulemus oli maitsev.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga