Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Pärlisalat

Eelroad

Pärlisalat

Kodu ja Aed.
PrindiSoovita sõbrale
Salat kollastest ja punastest kirsstomatitest ning friseesalatist. Sobib nii grillitud sea- kui ka veiseliha juurde.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
250 g friseesalat
150 g punased kirsstomatid
150 g kollased kirsstomatid
100 g röstitud seesamiseemned
värskelt jahvatatud must pipar
sool maitse järgi
1 tl *valgeveiniäädikas
3 sl seesamiseemneõli (võib asendada oliivõliga)
1 sl mahedamaitseline sinep
veidi riivitud sidrunikoort
3 sl 100% ananassimahl
Pese tomatid ja nõruta liigsest veest. Tee tomatitesse tikuga väikesed augud (et tomatid maitsestuksid). Pese friseesalat, kuivata liigsest veest, rebi salatilehed näpu vahel väiksemateks ribadeks ja aseta kaussi. Lisa tomatid. Puista juurde röstitud seesamiseemned ning sool. Sega salat kergelt läbi ja valmista kaste: sega komponendid omavahel. Vala kaste salatile, kuid ära sega. Lase salatil kuni 20 minutit maitsestuda. Sobib nii grillitud sea- kui ka veiseliha juurde.

Märksõnad

pärlisalat

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga