Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Pitsaomlett

Pitsaomlett hakkliha ja tomatitega. Hakkliha asemel võib kasutada ka šampinjone või viinereid.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 sl õli või margariin
0.5 tk väike sibul
150 g hakkliha
2 ml sool
1 ml Valge pipar
0.5 dl *vesi või rõõsk koor
1 sl nisujahu
4 tk muna
1 dl *riivitud juust
2 tk Tomat
0.5 tl Pune (kuivatatud)
0.5 tl Basiilik (kuivatatud)
1 ml Tüümian
Haki sibul ja pruunista kergelt koos hakklihaga suurel teflonpannil. Maitsesta hästi. Sega jahu ja munad vispliga vedeliku hulka. Vala segu pannile hakkliha peale ning vähenda kuumust. Sega kergelt läbi ja jäta omlett hüübima. Lõika tomatid viiludeks ja lao omleti peale. Riputa maitseürdid ja riivjuust tomatitele ning lase omlett kaanega kaetult vähesel kuumusel valmida. Võid kasutada hakkliha asemel ka näiteks 200 g šampinjone või 300 g viinereid.

Märksõnad

pitsaomlett

KOMMENTAARID

Ly 11.märts 2012 22:12
Mulle see ei maitsenud üldse. Võibolla see hakkliha seal sees ei meeldinud.:(
Kessu 01.veeb 2012 19:13
See võib supper hea olla.ma muutsin veits koguseid ja ei tulnud nii välja nagu peaks.kui kõik asjad nii teha nagu ette nähtud siis tuleks ehk väga hea:)Proovin uuesti:D
pavilion 18.nov 2008 12:45
lihtne ja maitsev, sobib nii hommiku kui ka õhtuöögiks
lookas 31.aug 2005 22:42
Kasutasin hakkliha asemel väherasvast kalkunisingi ribasid ja rõõsa koore asemel köögikoort- tulemus oli fantastiline. Katse-
tage!
ristikhein 19.aug 2005 22:34
Täitsa lahe suutäis,sobib õhtusöögiks.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga