Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Pannkook jaapani moodi

Eelroad

Pannkook jaapani moodi

Parimad kodused toidud.
PrindiSoovita sõbrale
Aedvilja ja peekoni- või krevetitäidisega pannkoogud.
Retsept
portsjonile
0.25 dl Vesi
0.5 tk Muna
0.25 tl Sool
0.125 tl Valge pipar
0.5 dl Jahu
TÄIDIS
0.25 tk Paprika
0.25 tükk Porrulauk
25 g Valge peakapsas
0.25 dl (kuni 2 dl) oaidud
25 g Peekon
0.375 dl Kooritud krevett
Õli
KASTE
0.1875 dl Ketšup
0.5 sl Sojakaste
0.5 sl HP - kaste
0.25 sl Majonees
0.25 sl Kristallsuhkur
Klopi vispliga vesi ja munad. Riivi kapsas Lisa jahu ning maitseained. Lase tainal umbes tund aega paisuda. Lõika porru ja paprika hästi õhukesteks tükkideks. Lõika kääridega pannile peekon ja kuumuta rasvas krõbedaks. Sega kõik ained taina hulka. Kuumuta teflonpannil pisut õli ja vala tainas sinna küpsema. Prae pannkooki nõrgal kuumusel umbes 7 minutit mõlemalt poolt. Sega kausis kastme ained ja paku pannkoogi juurde kastet. Täidise aineid võib muuta, aga nende hulgas peab ilmtingimata olema kapsas. Pannkook võib olla ka üksnes aedviljatäidisega, siis sobib see grillitud liha juurde.

KOMMENTAARID

pkjp 13.dets 2012 19:01
Kas on katsedada kui ka andke.
jenica 30.okt 2009 12:02
Seda Jaapani pannkooki kutsutakse Okonomiyaki'ks, kuid see retsept on tehtud vist rohkem Eestlaste maitse eelistustele vastuvõetamaks. Tegelikult päris Okonomiyakit nii ei tehta, kuid ma pole selle retsepti järgi, mis siin kirjutatud, proovinud Okonomiyakit teha. 1. Ei lisata Okonomiyaki taignale soola ega valget pipart, dashit, mis on Jaapani puljong. 2. Siin kirjutatud kaste on ka väga kahtlane. Tegelikult kasutatakse Okonomiyaki juures spetsiaalset kastet, mida Eestist ei ole võimalik saada, kuid internetist on võimalik leida ka retsepte sarnase kastme tegemiseks, kuid muidugi kõige maitsvam on ta siiski Okonomiyaki kastmega. Majonees pannakse Okonomiyakile eraldi, mitte kastme sees. Lõpuks peale raputatakse kuivatatud tuunikala helbeid (mida on jälle võimatu Eestist saada) ja vaatad kuidas helbed tantsivad Okonomiyaki peal. 3. Täidise idee on siin retseptis väga huvitav, kuid saab hakkama ka lihtsalt kapsa, porgandi ja peekoniga.
kettery 31.aug 2005 14:26
Kas kellelgi on plaanis katsedada ja kui on ka hea siis andke teada????????????
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes