Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Seakeeled sidrunikastmes

Eelroad

Seakeeled sidrunikastmes

Parimad kodused toidud.
PrindiSoovita sõbrale
Hautatud seakeeled sidunikastmes.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
2 kuni 3 tk (600 g) seakeel
5 kuni 7 dl vesi
1 tl sool
1 tk (väike) Porgand
1 tk (väike) Sibul
2 lehte Loorber
10 tera Valge pipar
sidrunikaste:
30 g või või margariin
3 sl nisujahu
4 dl keelte keeduleem
2 kuni 4 tl sidrunimahl
1 ml Sidrunipipar
1 näpuotsatäis estragon või tüümian
Kaabi porgand ja koori sibul ning tükelda need. Pane kõik keeduleeme ained vette ja aja vesi keema. Pese keeled korralikult ning keeda neid leemes 40 minutit. Koori nahk kuumadelt keeltelt. Kurna keeduleem. Sulata kastme jaoks margariin, lase selles keema nisujahu ning lisa kogu aeg tugevasti segades umbes 4 dl keeduleent. Maitsesta kaste. Lõika keeled õhukesteks viiludeks ja pane serveerimisvaagnale. Vala kaste peale.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga