Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Maisisalat riisiga

Maisisalat riisi, selleri, vorsti ja paprikaga hapukoorekastmes. Serveeri iseseisva toiduna või garneeringuna põhiroa juurde.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 purk konservmais
1 tk Varsseller
2 dl Riis
150 g vorst või sink
1 tk Sibul
2 tk Paprika
200 g Hapukoor
4 sl taimeõli
Must pipar
Sool
Keedetud riis kallata sõelale ja loputada külma veega. Lisada hakitud sibul, väikesteks kuubikuteks lõigatud paprika ja vorst või sink, taimeõli, sool, pipar ning mais. Panna kõik salatinõusse ja valada peale hapukoor. Kaunistada paprikarõngastega. Hapukoore ja taimeõli asemel võib kasutada ka majoneesi.

Märksõnad

riisigamaisisalat

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga