Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Räimesupp Vahemere moodi

Eelroad

Räimesupp Vahemere moodi

Kodu & Aed.
PrindiSoovita sõbrale
Kiirelt valmiv räimesupp oliivide ja fenkoliga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
300 g räimefileed
1 tk harilik või punane sibul
100 g mustad kivideta oliivid
0.5 tk Apteegitill ehk fenkol
1 purk kooritud konservtomatid
3 küünt Küüslauk
1 sl oliivõli
5 dl vesi
2 tl suhkur
Sool
Must pipar
Basiilik (värske)
Tükelda räimefileed parajateks suutäiteks. Haki sibul, oliivid ja fenkol peeneks. Purusta küüslauguküüned. Pane kõik köögiviljad potti ning kuumuta kiiresti õlis klaasjaks. Lisa purustatud konservtomatid ja vesi ning keeda 5 minutit. Lisa maitse järgi soola, suhkrut ja pipart. Lõpuks lisa supile tükeldatud räimefileed. Aja veel keema ja kontrolli maitset. Serveerimisel pane peale värsket basiilikut.

KOMMENTAARID

Kolga 14.jaan 2006 13:22
Jabur on anda koguseid a la 0,63 febkolit või 3. 75 küünt, võiks ikka, kui ümardatud grammidega pole võimalik, siis kasutada jaotust väike-keskmine-suur, üks-kaks-kolm. Kokandus on vast ikka kunst, mitte niivõrd inseneritöö. Ter-
vitades ja ühte väikest ja ühte suurt fenkolit 0.63 suuruseks osakuks viilimas ja võrdlemas.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga