Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kukeseene-quiche

Eelroad

Kukeseene-quiche

Targu talita.
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Silja Paavle
Lehttainapõhjal kukeseenetäidisega pirukas.
Retsept
portsjonile
350 g lehttainas
TÄIDIS
500 g (praetud) Kukeseen
100 g (praetud) Sibul
300 g (riivitud) juust
KATE
2 tk Muna
1 dl piim
1 dl rõõsk koor
Sool
Muskaatpähkel (jahvatatud)
Rullige tainas lahti ja asetage ümmargusse koogivormi nii, et vormi ääred oleksid tainaga kaetud. Enne katte panemist tuleb pirukapõhja kergelt ahjus küpsetada, kuni see muutub kuldkollaseks. Pirukapõhjale laotage ühtlaselt kukeseene-sibula-juustu segu. Lõpuks valage kate peale. Katte valmistamiseks kloppige munad lahti. Lisage piim, koor ja maitseained. Pirukat küpsetatakse ahjus 170°C juures, kuni täidis on pealt kuldkollane. Serveerige soojalt koos salati ja klaasi veiniga.

Märksõnad

kukeseene-quiche

KOMMENTAARID

Helle 18.nov 2017 18:13
sain täna metsast hooaja viimaseid lehter-kukeseeni. otsin siin piruka retsepti ja mis välja tuleb? ei olegi enam pirukad ,hoopis mingid quiched.. piruka isu läks ära...
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes