Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Punane kalaparfee

Eelroad

Punane kalaparfee

Maire Suitsu 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Võid roa külmutada ka kaanega plastkarbis ning võtta tavalises külmkapis pool tundi tempereerunud segust jäätisekulbiga efektseid punaseid palle.
Retsept
portsjonile
200 g kergsoolaforell
1 tk punane sibul (väike)
1 tk marineeritud peet (väike)
1 sl peedimarinaad
1 sl sidrunimahl
2 sl peenestatud till
sidrunipipar
200 g maitsestamata jogurt
2 dl rõõsk koor 35 %
Töötle tükeldatud sibul, peet ja kala koos sidrunimahla ja marinaadiga saumikseri abil püreeks. Lisa tund aega nõrutatud jogurt, till, sidrunipipar ja maitse järgi soola, arvestades ka juurdelisatavat koort. Viimane kalla vahustatud kujul segu peale ning tõsta ettevaatlikult segamini. Kalla segu toidukilega vooderdatud piklikku keeksivormi, kata fooliumiga ning hoia järgmise päevani sügavkülmas. Tõsta umbes tund enne lauale viimist jahekambrisse. Serveeri eelroaks või eineks koos kuumade kartulitega.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes