Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Mozzarella-peekonikartulid

Eelroad

Mozzarella-peekonikartulid

Lia Virkus Pereköök
PrindiSoovita sõbrale
Mõnus vahepala koolist tulnud lastele või ootamatult üle ukse astunud külalistele, kel kõht tühi. Hõrgu mozzarella asemel võid kasutada ka muud juustu, mida kapis leidub.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
8 tk Kartul (kooritud, keedetud)
8 viilu Peekon
300 g Mozzarella
Lõika pestud ja keedetud kartulid kolmeks. Viiluta mozzarella. Pane iga kartuli vahele 2 mozzarellaviilu ning keera mugula ümber peekoniviil. Tõsta ahjuvormi, peekoni kokkupanekukoht allpool. Küpseta 200° juures 10–15 minutit või kuni juust on veidi sulanud ja peekon kaunilt krõbe.

KOMMENTAARID

-Kirsi- 12.märts 2011 20:42
Väga mõttetu ja maitsetu.
ughgh 12.märts 2009 16:10
nämma :Y
maila 08.märts 2009 14:14
niii isuäratav on et tahaks kohe süüa seda . .:P
lill_kapsas 15.mai 2008 11:36
väga maitsev
karutütar 24.märts 2008 20:13
lihtne ja maitsev
Kringy 14.märts 2008 20:12
väga maitsev oli
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga