Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Lihtne keelesalat

Keeletoidud vajavad laagerdumist, et maitsed paremini seguneksid.
Retsept
portsjonile
200 g Seakeel
4 spl Rohelised herned
2 tk Väikesed porgandid
1 tk Õun
100 g Majonees
1 tl Mädarõigas
1. Keeda esmalt porgand ja haki see väikesteks kuubikuteks. Hauta ka herned.
2. Viiluta keelest ribad.
3. Koori õun ja haki see kas kuubikuteks või ribadeks.
4. Sega kõik komponendid kausis kokku.
5. Valmista majoneesist ja mädarõikast kaste, maitsesta soola ja pipraga.
6. Sega salat kokku ja pane külmikusse järgmise päevani seisma
Salatis võid kasutada nii suitsetatud kui ka keedetud sea- või veisekeelt.
Eriti lihtsalt saad läbi, kui kasutad külmutatud porgandi-herne valmissegu. Arvesta salatisse umbes klaasitäie jagu segu.
Retsept mõeldud 2 inimesele.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga