Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Riisisalat kana ja apelsiniga

Eelroad

Riisisalat kana ja apelsiniga

Rudolf Visnapuu 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Sandra Urvak
Seda salatit tuleb teha kahes osas või teiste sõnadega – kahest salatist on saanud üks.
Retsept
portsjonile
2 tk Kanafilee
Õli praadimiseks
0.5 tk Porrulauk
1 küüs Küüslauk
1 sl Aprikoosimoos
2 tk Porgand
2 tk Suuremad apelsinid
1 klaas Pikateraline riis
4 sl apelsinimahl
2 sl Oliiviõli
2 sl Majonees
2 sl Maitsestamata jogurt
Sool
Must pipar
1 sl Murulauk, hakitud
Keeda riis. Lõika broilerifileed ja porru peenikesteks ribadeks. Haki küüslauk peeneks. Lase õli pannil kuumaks ning prae selles broileriribasid, sibulat ja küüslauku. Kui kana on valmis, lisa aprikoosimoos, maitsesta kergelt soolaga ja pane jahtuma. Riivi porgandid jämeda riiviga. Koori apelsinid ja lõika sektoriteks. Sega omavahel riivitud porgand, pool apelsinikogusest ja riis. Lisa apelsinimahl ja oliiviõli ning maitsesta soola ja musta pipraga. Kui kana on jahtunud, sega see ülejäänud apelsinikoguse, majoneesi ja maitsestamata jogurtiga ning maitsesta soola ja musta pipraga. Serveeri salat kihtidena.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes