Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Tomati-tortillasupp

Eelroad

Tomati-tortillasupp

Santa Maria
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Santa Maria
Tex-Mex ei saa isegi supis ilma tortilladeta hakkama.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
2 tk Tortilla (Santa Maria Tex Mex)
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
5 sl Õli
1 purk Santa Maria Tex Mex küüslaugusalsa
4 klaasi Vesi
3 tl Santa Maria puljongimaitseaine köögiviljadega
Sool
Santa Maria Tellicherry must pipar
Koriander
Haki sibul ja küüslauk. Lõika tortillad 1x7 cm suurusteks ribadeks, küpseta tulisel pannil rohkes õlis kerge pruunistumiseni ja tõsta majapidamispaberile nõrguma.Kuumuta 1 sl õli kastrulis ning küpseta sibul ja küüslauk parajalt läbipaistvaks (mitte pruuniks). Lisa küüslaugusalsa ja puljong, lase keema ning kuumuta kergel tulel umbes 10 minutit.Serveerimisel pane kaussi esmalt küpsetatud ja tükkideks murtud tortillaribad, kalla peale leem ja kaunista värske koriandriga.

KOMMENTAARID

siirikirikal 28.apr 2008 10:15
Tomati osa täidab tomatipõhine küüslaugusalsa
Kristelx 28.apr 2008 08:40
Tomatit tuleks ka panna;))
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga