Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Forellisalat

Forellisalat on külalisi võõrustades kindla peale minek. Maitseb kõigile, kes armastavad kala ja mereande.
Retsept
portsjonile
1 pott Lehtsalat
1 pott Jääsalat
1 tk Punane sibul
100 g soolaforell
1 karp jõevähisabad
5 tk Kartul
5 tk vutimuna
KASTE
4 sl Õli
1 sl Sidrunimahl
0.25 tl Mahedam sinep
0.5 tl Sool
0.25 tl Sidrunipipar
0.25 tl Suhkur
Aedtill
Pane kartulid koorega keema. Kurna, jahuta, koori ning lõika sektoriteks.
Keeda vutimune 2–3 minutit. Lase külmas vees taheneda.
Rebi mõlemad salatid kaussi. Lõika forell ribadeks, kurna vähisabad. Tee sibulast poolrõngad. Koori munad ja lõika keskelt pooleks.
Kastme jaoks sega õli, sidrunimahl ja sinep, maitsesta soola, sidrunipipra, vähese suhkru ning hakitud tilliga. Sega kartulid kastmega ja vala siis ülejäänud komponentide juurde. Sega veel paar korda õrnalt.

Märksõnad

forellisalatmonika

KOMMENTAARID

Birgit 28.nov 2010 20:56
Super!
Pipu 18.nov 2008 14:58
Tõesti hea salat! Minu mehe vaieldamatu lemmik, seega teeme seda tihti :)
piretiine 11.nov 2008 16:01
See on väga hea salat. Proovige kindlasti.Mina tegin seda külmsuitsu forelliga.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga