Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Maisipüreesupp

Kokasaate "Parim maitse" 05.04.2008 retsept

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 tk Punane paprika
1 tk Sibul
500 g Mais (konserv- või külmutatud)
2 sl Õli
6 dl Kanapuljong
1.5 dl Vahukoor
Sool
Must pipar
Rösti kuumal õlita pannil paprikaid seni, kuni nende koor hakkab kõrbema. Seejärel aseta paprikad kaussi, kata toidukilega ning lase 20 minutit seista. Nüüd koori ja haki paprikad ning jäta osa serveerimiseks. Kuumuta potis õli, prae hakitud sibul madalal kuumusel klaasjaks, lisa tükeldatud paprika ja seejärel mais ning kuumuta veel 5 minutit. Lisa kanapuljong ja saadud mass köögikombaini või purusta saumiksriga. Kuumuta püreemass keemiseni, lisa koor, maitsesta soola ja pipraga ning serveeri.

KOMMENTAARID

Kaire 18.mai 2009 15:52
Tõesti väga maitsev supp. Lisasin ka ühe väikese t?illi, andis vürtsikust juurde.
y7439 13.aug 2008 17:26
ei ole, sest sa ju hiljem ajad keemiseni püreemassi. mais on niigi suht pehme.
sillavee 20.mai 2008 16:01
Kas 5 min kuumutamine maisile liiga vähe ei ole?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana