Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kana- ja köögiviljasupp

Eelroad

Kana- ja köögiviljasupp

Ilmar Räni Parim Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Kokasaate Parim Maitse 05.04.2008 retsept

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 tk Kanafilee
1 tk Sibul
1 küüs Küüslauk
1 sl Õli
2 tk Tomat
2 l Kanapuljong
1 tk Porgand
1 tk Suvikõrvits
1 pakk Santa Maria Tex Mex Pico de Gallo maitseainesegu
Sool
Must pipar
maisikrõpsud
Petersellilehed
Lõika kanafilee ribadeks ja keeda vaiksel tulel. Haki sibul, küüslauk, porgand, suvikõrvits ja tomat. Kuumuta kastrulis õli, mugulsibulat ja küüslauku umbes 1-2 minutit, lisa porgand ja kuumuta veel 2-3 minutit. Lisa tomatikuubikud ja kanapuljong. Lase keema tõusta ning hauta kergel tulel umbes 10 minutit.
Lisa suvikõrvits, keedetud kanafilee ja Pico de Gallo maitseainesegu ning kuumuta veel 5-10 minutit. Vajadusel lisa maitse järgi soola ja pipart. Serveerimisel lisa käe vahel purustatud maisikrõpse ja hakitud peterselli.

KOMMENTAARID

Merje Maripuu 20.okt 2010 21:00
Väga jumala hea supp!
Merje_1 03.okt 2010 00:53
Superhea supp!Lihtne valmistada.Teen teinekordki.:)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga