Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kukeseene tempura ja murulaugu-soja dip

Eelroad

Kukeseene tempura ja murulaugu-soja dip

Imre Kose Stiil
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Stiil
Staarkoka Imre Kose retsept
Retsept
portsjonile
400 g Kukeseen
120 g valmis tempurajahu
2 dl Vesi
2 -3 tk Jääkuubikud
5 dl Õli
3 dl jaapani soja
1 sl mirini ehk jaapani riisiveiniäädikas
Murulauk hakituna
puhasta kukeseened ja lõika suuremad pikuti pooleks
sega kokku tempurajahu, vesi ja jääkuubikud
kuumuta õli 180 kraadini
kasta kukeseened ükshaaval tempuratainasse, lase liigne tainas ära nõrguda ja aseta 2-3 minutiks õlisse küpsema
võta seened õlist ja aseta köögipaberile nõrguma
sega kokku soja, riisiveiniäädikas ja murulauk
serveeri, söömisel kasta sparglid soja dipi sisse ja naudi

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool