Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kitsejuustusupp

Eelroad

Kitsejuustusupp

Heivi Peterson 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Parima supi saab vasika- või köögiviljapuljongist.
Retsept
portsjonile
5 dl Puljong
3 küünt Küüslauk
2 dl Maitsestamata jogurt
1 sl Jahu
1.5 dl Rõõsk koor
Sool
Pipar
120 g Kitsejuust
1 sl Valge veini äädikas
Hakitud ürte
LISANDIKS
3 tk Tomat
0.5 tk Kurk
4 viilu sai
Õli
Lase puljong keema, lisa küüslauguküüned ja keeda tasasel tulel kaanega kaetult umbes 5 minutit. Sega jogurt jahuga ja nirista pidevalt segades puljongi hulka. Lase jahusegul veidi keeda, siis lisa koor ja keeda veel mõni minut. Maitsesta pipraga. Murenda kitsejuust potti, klopi vispliga või mikserda õrnalt ja vala juurde valgeveiniäädikas. Vajadusel maitsesta soolaga. Puista peale hakitud ürdid. Serveeri röstitud saiakuubikute ja kurgi- ning tomatitükikestega.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga