Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Suvesalat fenkoliga

Eelroad

Suvesalat fenkoliga

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Fenkol ehk apteegitill annab tavapärasele kurgi-tomatisalatile huvitava ja äärmiselt
värske maitsenüansi.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
3 tk Apteegitill ehk fenkol
1 tk Salatisibul
2 tk väiksed kurgid
6 tk Tomatid
Hakitud petersellilehed
sool, pipar
MARINAAD
1 tk Sidruni mahl
1 tl Sinep
2 sl Palsamiäädikas
3 sl Oliiviõli
0.5 dl hakitud petersellilehed
Basiilik (värske)
Sega kokku marinaad. Lõika fenkol õhukesteks viiludeks, pane külma vette ja lase seista 5–10 minutit (vees läheb ta krõmpsumaks). Nõruta fenkol ja tõsta marinaadi.Maitsesta soola-pipraga. Koori kurgid ning lõika kurgid ja tomatid kuubikuteks.Haki sibul ja petersell. Sega kõik salatiained kokku ning serveeri.

Märksõnad

suvesalatfenkoliga

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana