Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Forelli carpaccio

Eelroad

Forelli carpaccio

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Lihtsalt valmiv, et luksuslikult maitsev kalaroog.
Retsept
portsjonile
300 g Forellifilee
1 sl Õli
Pico de Gallo maitseaine
4 viilu Röstsai
2 sl Toorjuust
Fileeri forellist õhukesed tükid.Aseta fileetükid vaagnale ja määri kala õliga kokku.Raputa peale maitseainesegu.Kata vaagen toidukilega ja lase kalal paar tundi laagerduda.Serveeri koos röstsaia ja toorjuustuga. Pico de Gallo maitseainesegu on omane Mehhiko köögile. Segu annab värske koriandri, laimi ja kerge punase jalapeño maitse.Maitseainesegu asemel võid filee katta ka koduse vürtsika pastaga, mille valmistamiseks sega omavahel koriander, tšilli ja küüslauk. Saia ja toorjuustu võid asendada ka näiteks hapuka õunaga, mille ümber keera lihtsalt forelliviilakas.

KOMMENTAARID

badboy 28.mai 2009 13:27
v2ga hea et leidub midagi ka forellist sest me töö jures kasutame v2ga palju forelli
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana