Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Gazpacho

Eelroad

Gazpacho

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Soovi korral lisa serveerides hakitud rohelist sibulat.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
2 viilu sai
5 dl Tomatimahl
500 g küpsed tomatid
3 tk Paprika
0.5 tk pikk kurk
3 küünt Küüslauk
2 sl Veiniäädikas
1.5 tl Sool
1 tl Suhkur
0.25 tl Pipar
8 tilka Tabasco
2 sl Oliiviõli
Vala saiaviiludele natuke tomatimahla. Kui kasutad värskeid tomateid, lõika neile noaga rist peale, kasta keevasse vette ning tõmba koor maha. Tükelda paprikad, kurk ja kooritud tomatid.Purusta köögiviljad köögikombainis koos saia ja ülejäänud tomatimahlaga. Maitsesta supp purustatud küüslaugu, veiniäädika, soola, pipra, suhkru ja Tabascoga, viimaks sega hulka ka õli. Jahuta ja serveeri jääkülmalt, soovi korral koos röstitud saiakuubikutega. Kui kasutad konservtomateid, võid tomatimahla lisada 1 dl vähem.

Märksõnad

gazpacho

KOMMENTAARID

mkm 03.sept 2011 18:16
maitseb nagu ket?up
bronco 30.juuli 2008 18:27
väga maitsev
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga