Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Muskaatkõrvitsa püreesupp parmesani ja röstitud mandlitega

Eelroad

Muskaatkõrvitsa püreesupp parmesani ja röstitud mandlitega

Parim maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Parim maitse
Parim maitse 18. aprill 2009
Retsept
portsjonile
500 ml köögiviljapuljong
800 g muskaatkõrvits
1 tk sibul
300 ml Vahukoor
Muskaatpähkel (jahvatatud)
hakitud petersellilehed
Parmesan v. muu kõva juust
4 sl röstitud mandlid
Santa Maria apelsinipipar (orange pepper)
Santa Maria apelsinipipar (orange pepper) Santa Maria kivi- ja meresoola segu (rock & sea salt)
Santa Maria Tellicherry pipar
Kuumuta köögiviljapuljong ning lisa juurde tükeldatud kõrvits ja sibul. Lisa juurde muskaatpähkel. Keeda madalal tulel kuni köögiviljad on pehmed ning püreesta köögikombainis või saumikseriga. Lisa nüüd juurde vahukoor ja maitsesta soola ning pipraga.Serveeri koos kuumal pannil röstitud mandlite ja apelsinipipraga ning riivi supile peale ka parmesan. Kaunista rohelise peterselliga.

KOMMENTAARID

Hindaja 14.nov 2009 08:09
Väga maitsev.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes