Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmad eelroad

Carpaccio ehk toormarineeritud veiseliha

Külmad eelroad

Carpaccio ehk toormarineeritud veiseliha

Maire Suitsu
PrindiSoovita sõbrale

üle 60 min

Retsept
portsjonile
400 g hästilaagerdunud veisefilee
Sidrunimahl
1 dl Oliiviõli (extra-virgin)
Sool
Värskelt jahvatatud must pipar
Et liha oleks hõlpsam lõigata küllalt õhukesteks viiludeks, paki ta toidukilesse ja pane 2 tunniks külmutisse. Lõika kergelt külmunud liha laiateralise kokanoaga risti kiudu võimalikult õhukesteks viiludeks. Liiga paksud või ebaühtlased viilud lao lauale, kata toidukilega ning vajuta sõrmenukkidega ühtlaseks ja õhukeseks. Määri suur piklik vaagen õliga ning piserda üle sidrunimahlaga. Lao lihaviilud ühe kihina üksteise kõrvale, nirista üle sidrunimahla ja oliiviõliga, raputa peale musta pipart ja raasuke peent soola ning vii kohe lauale. Paku juurde pestokastet ning õhukesi parmesani juustu laaste ning värsket rohelist salatit.

KOMMENTAARID

Härra Kokk 11.märts 2009 20:36
parim toit maailmas!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes