Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmad eelroad

Karulaugurullid maitserohelise-toorjuustukreemiga

Külmad eelroad

Karulaugurullid maitserohelise-toorjuustukreemiga

Karulauk ja küüslauk.
PrindiSoovita sõbrale
Suurepärane eelroog ja menukaup! Säilib külmkapis 1-2 päeva.
Retsept
portsjonile
10 lehte Karulauk
Murulauk
250 g (rasvane) Toorjuust
sool, pipar
45 tk(umbes) karulaugulehed rullikeeramiseks
rullide kinnitamiseks varrega karulauguõisikud
Peske 10 karulaugulehte ja murulauk, tupsutage kuivaks ja hakkige peeneks. Segage toorjuustuga ühtlaseks massiks ja maitsestage soola ning pipraga. Peske ka rullideks mõeldud karulaugulehed, tupsutage kuivaks ja lõigake varred ära. Asetage lehed kolmekaupa ( kolm lehte ülestikku ) tööpinnale, tõstke igaühele 1-2 sl maitserohelisega toorjuustu ja keerake neist rullid või tehke pakikesed. Kinnitage rullid või pakikesed õisikuvartega, selleks tehke enne hambatikuga auk ette. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga