Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad eelroad

Kiire kartulisalat

Soojad eelroad

Kiire kartulisalat

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Eriti kiire kartulisalati variant! Kasuta oma lemmikmajoneesi, siis on garanteeritud sobiv maitse. Soovi korral sega see hapukoorega. Salati võid serveerida kas soojalt või külmalt. Lisandiks paku külmi praeliha lõike.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
4 tk Porgand (keskmine)
6 tk Kartul (keskmine)
2 dl Külmutatud herned
12 tk Kornišon (väike marineeritud kurk)
1 dl Majonees
0.5 tl Kange sinep
Petersellilehed (serveerimiseks)
1. Koori porgandid ja kartulid ning lõika ühesuurusteks tükkideks.

2. Keeda väheses soolakas vees 4 minutit, vala juurde herned ja keeda pehmeks, u 4–5 minutit. Nõruta ja jahuta mõni minut.

3. Tõsta kaussi, lisa kornišonid ja sinepiga segatud majonees. Soovi korral sega hulka petersellilehed.

4. Sega läbi ja kui meeldib, maitsesta ning serveeri külmade praelõikudega.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes