Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad eelroad

Konsomee ehk selge puljong

Soojad eelroad

Konsomee ehk selge puljong

Mari teadmata
PrindiSoovita sõbrale
Serveeri tummist puljongit väga kuumalt.

üle 60 min

Retsept
400 g kondiga veiseliha
maitseaineid
1 sibul
1 porgand
väike tükk sellerit
petersellilehti
1 loorberileht
šerri (kuiv)
1,2 liitrit vett
Liha panna koos teiste ainetega tasasele tulele keema. Keeta umbes tund aega seejärel kurnata läbi mitmekordse marli. Soovi korral lisada 1 dessertlusikatäis kuiva šerrit. Puljongi selitamiseks võib lisada 1 kõvaks vahuks löödud munavalge ja puhta munakoore ning keeta veel 20 minutit, kurnata veel kord.

Märksõnad

konsomeemari

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga