Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad eelroad

Kartuli-õuna-kotletid

Soojad eelroad

Kartuli-õuna-kotletid

Sirje Rekkor Targu talita
PrindiSoovita sõbrale
Õuna-kartuli-kotlettide lisandiks sobib hapukoor või soovikohased külmad kastmed. Praadimise asemel võib kotlette ka ahjus küpsetada. 
Retsept
600 g keedetud kartuleid
500 g õunu
1 dl nisujahu
2 muna
soola
jahvatatud valget pipart
praadimiseks toiduõli
Keedukartulid riivida jämedal riivil. Õunad koorida, seemnekojad lõigata ära ja viljaliha riivida jämedal riivil. Riivitud kartul ühendada riivitud õunaga, lisada lahtisegatud munad ja jahu ning segada ühtlaseks tainaks. Maitsestada. Vormida väikesed lamedad kotletid ja praadida kuumas rasvas mõlemalt poolt kuldpruuniks. Serveerida kuumalt, lisandiks hapukoort või soovikohaseid külmi kastmeid. Praadimise asemel võib õunakotletid ka ahjus küpsetada.

Märksõnad

ôunakotletid

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool