Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad eelroad

Slaavi seeneroog ahjust

Soojad eelroad

Slaavi seeneroog ahjust

Parimad kodused toidud
PrindiSoovita sõbrale
Ahjus küpsetatud seenevorm.

40-60 min

Retsept
5 dl tükeldatud puravikud, šampinjonid, kukeseened või lehtrik-kukeseened
0.5 tk Sibul
0.5 küünt Küüslauk
0.75 sl õli või margariin
0.5 dl hapukoor
0.25 dl piim
0.25 sl nisujahu
0.1875 tl sool
0.075 tl Majoraan
0.5 sl hakitud värske till
0.25 ml Must pipar
0.25 ml Tüümian
Puhasta seened ja lõika viiludeks. Koori ja haki sibulad ning küüslauguküüned. Hauta seeni, sibulat ja küüslauku pannil kuumas rasvas segades ning vala need väikesepõhjalisse madalasse potti või vormi. Seened võib sööjate jaoks jagada ka väikestesse portsjonivormidesse või -pottidesse. Sega hapukoore hulka piim, nisujahu ja maitseained. Vala segu seentele ning küpseta seenerooga ahjus 200°C juures umbes pool tundi. Paku koos leivaga eelroaks.

Märksõnad

seeneroogslaavi

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga