Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad eelroad

Kartuli-hakklihakeerud

Soojad eelroad

Kartuli-hakklihakeerud

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lihtsad kartuli-hakklihakeerud sobivad hästi ka kohvilauale.

üle 60 min

Retsept
500 g keedetud kartulid
250 g või
8 dl jahu
2 tl sool
1 sl *õli
0.5 tk Porrulauk
1 küüs Küüslauk
300 g hakkliha
1 dl maitsestamata jogurt
2 sl tomatipasta
0.25 tl Cayenne'i pipar
0.5 tl sool
0.5 tl suhkur
määrimiseks muna
Koori keedetud kartulid ja püreeri. Näpi või, jahu ja sool purutaoliseks massiks. Sega juurde kartulimass. Keera tainas kilesse ja hoia 1 tund külmikus. Haki porru ja küüslauk ning prae paar minutit õlis. Lisa hakkliha ja jätka pruunistamist. Lõpuks sega juurde jogurt, tomatipasta ja maisteained. Rulli tainas laiali ja kata täidisega. Keera tihedalt rulli ning lõika 2 cm paksusteks viiludeks. Aseta viilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri lahtiklopitud munaga. Küpseta 175°C juures praeahjus 25 minutit.

KOMMENTAARID

trutsu 11.juuni 2009 21:38
väga maitsvad ja lihtne teha
Hälli 28.mai 2009 11:50
Ei saa kohe kuidagi käia niipalju,et poodi minna ja poisid mul ka ei lähe. Tunduvad juba pildi järgi head asjad olevat aga pean vast sellega leppima.Jõudu tegijatele!
Hindaja 28.mai 2009 11:44
väägadi hää!
pirukad 28.jaan 2006 20:33
mõnus soolane suutäis külalistega krõbistamiseks.
Losse 21.märts 2005 12:30
Need on väga head asjad, olen mitu korda teinud.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga