Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad eelroad

Kartulikotletid hapukoorega ehk kartulikoogid

Soojad eelroad

Kartulikotletid hapukoorega ehk kartulikoogid

Toidutare TT foorum - Maire Suitsu
PrindiSoovita sõbrale
Lihtne ja maitsev õhtueine.

kuni 20 min

Retsept
175 g keedetud kartul
Sibulapulber
0.25 dl piim
0.5 tk muna
0.75 sl jahu
0.25 tl sool

Riivi kartulid peene riiviga, sega lusika abil teiste ainetega kokku ja maitsesta. Küpseta kuumas õlis madalal kuumusel mõlemalt poolt pruuniks ja läbiküpseks. Serveeri koos leiva ja paksu hapukoorega.


NB! Kartulikotlette saab küpsetada ka järelejäänud kartulipudrust, mikserdades külma pudru hulka mõned lusikatäied jahu, paar muna, soola ja purustatud musta pipart. Kui soovid kartulikotlette teha äsja keedetud kuumadest kartulitest, suru need läbi püreepressi ja lase õhukese kihina jahtuda; edasi talita retsepti järgi.

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga