Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad eelroad

Petersellikattega kartulipallid

Soojad eelroad

Petersellikattega kartulipallid

Maitsetaimed köögis
PrindiSoovita sõbrale
Ürtidega maitsestatud kartulipüreest pallikesi praetakse õlis.
Retsept
portsjonile
1 kg kartulid
1 tl sool
2 dl kartulite keeduvesi või piim
1 dl pannkoogijahu
3 sl kokku hakitud maitseroheline (petersell, pune, tüümian)
0.5 tl Valge pipar
0.25 dl jäme maisijahu
Koori ja keeda kartulid ning püreesta need köögikombainis. Lisa pannkoogijahu ja vedelik. Maitsesta pipra ning ürtidega. Vormi veidi jahtunud kartulipüreest väikesed pallikesed ja lase need külmkapis maha jahtuda. Veereta palle maisijahus ning prae õlis. Raputa peale hakitud peterselli.

Märksõnad

petersellipallid

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes