Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad eelroad

Aedoad küüslaugu ja sidruniga

Soojad eelroad

Aedoad küüslaugu ja sidruniga

Angeelika Kang 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Angeelika Kang
Kerge lisand liha- ja kalaroogadele, iseseisva toiduna serveeri näiteks riivitud kõva juustuga ülepuistatult.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
300 g (rohelised) Aeduba
1 sl Oliiviõli
1 tk sidruni riivitud koor
2 küünt Küüslauk
1 sl (hakitud) Petersellilehed
Sool
Must pipar
Keeda aedube soolaga maitsestatud vees 4 minutit. Kurna ja vala tagasi kastrulisse. Lisa õli, riivitud sidrunikoor, hakitud küüslauguküüned ja lehtpetersell. Maitsesta soola ja musta pipraga. Serveeri kohe. 

KOMMENTAARID

Clicky 17.aug 2011 14:40
Mulle väga ei maitsenud... vb õllega sobiks :D
cocc 06.aug 2011 15:21
Tõesti väga maitsev! Eriti just parmesaniga. Ma sidrunikoort vist nii palju ei pannud, aga hea tuli ikka.
Eve 01.sept 2009 21:37
nämmmmmm...soovitan soojalt :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga