Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad eelroad

Riisipaberirullid

Soojad eelroad

Riisipaberirullid

Angelica Udeküll Ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Riisipaberirullide juurde sobib pakkuda kas soja- või teriyaki kastet.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 tk Porgand
1 tk Sibul
1 pea Hiina kapsas
4 tk Austerservik
4 tk riisipaberilehed
Teriyaki kaste
Haki porgand, sibul, kapsas ja austerservik peeneks. Kuumuta pann ja pruunista sellel juurviljad. Maitsesta teriyaki kastmega. Kuumuta vesi ja maitsesta soolaga. Aseta riisipaberilehed ükshaaval kuuma vette ja lase mõni minut liguneda. Tõsta seejärel lehed külma vette tahenema.
Aseta riisipaberileht lauale, pane selle peale juurviljasegu ja voldi leht ümbrikuks. Aseta seguga lehed eelkuumutatud ahju paariks minutiks järelküpsema, kuni lehed on pealtpoolt kuldse jume võtnud. Kel väga kiire, võib poest osta ka külmutatud juurviljasegu, mis mõeldud just vokile.
Kui leiad poest Jaapani päritolu mizuna salatit, võid Hiina kapsa asemel kasutada hoopis seda.

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette