Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Meie Annid chateaubriand

Grilltoidud

Meie Annid chateaubriand

Meie Annid
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Johannes Arro
Kokasaate "Meie Annid" 26.01.2009 retsept
Retsept
portsjonile
Eesti lihaveise sisefilee keskosa
must, roheline ja rose pipar
Tüümian
8 küünt Küüslauk
3 tk Šalottsibul
Muskaatpähkel (riivitud)
sool
0.5 tk Punane paprika
Spargelkapsas ehk brokoli
beebiporgandid
Punane vein
Lõika veise sisefileest 6 3-4 cm paksust pihvi. Tõsta pihvid potti, lisa maitseained ja vala üle veiniga. Jäta liha marineerima ca 5 tunniks. Küpseta liha grillpannil mõlemalt poolt ca 3,5 minutit. Serveeri liha juurde keedetud brokolit ja beebiporgandeid. "Meie Annid" retsepte avaldatakse ajakirjas Oma Maitse

KOMMENTAARID

Hassan 17.veeb 2014 07:55
Hey hey hey, take a gaendr at what' you've done
ago 10.okt 2012 13:26
punane prantsuse kuiv vein pakiveine ei soovita
aigne 09.dets 2010 10:47
tere.palun õpetage, millise veiniga tuleks liha marineerida`? täna-
des. aigne
Koortitibu 12.jaan 2010 14:13
Kuidas lastega on? Kas see vein ja alkohol kaovad praadides ära? Või on see ainult täiskasvanutele?
Zeus 19.nov 2009 15:41
Paar momenti: A) Chateaubriand'i praetakse ainult võiga B) lõpus flambeeritakse - valatakse brändi või konjakiga üle ja pannakse tuli otsa. Annab ilusa värvi ja hõrgu maitsenüansi. Ja mis kõige olulisem - kui praed üle, siis tulemuseks on tuim ja toiduks suht kõlbmatu lihatükk. Seega, vältige ülepraadimist.
taisikad 28.jaan 2009 21:39
hästi maitseb - algajale tuleb lisada et sool ja suhkur lähevad alles praadimisel, mitte marinaadi sisse
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes