Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Grillitud kala mädarõikaga

Grilltoidud

Grillitud kala mädarõikaga

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kala on kõhutäis, mis ka grillituna liiga ei tee, eriti valge kala.
Mädarõikaga glasuur annab meeldiva maitse.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
700 g Valge kala filee
GLASUUR
2 spl Sojakaste (hele)
1 tl Seesamiõli
0.5 spl Suhkur
2 spl Mädarõigas (riivitud, marineeritud)
KASTE
4 spl Oliiviõli
4 spl Palsamiäädikas
Aedtill
Sool
Suhkur
0.5 kauna Tšilli (teravam sort, punane)
Sega glasuuriained. Kuivata kala majapidamispaberiga ja lõika umbes 2 cm paksusteks viiludeks. Määri mädarõikaglasuuriga mõlemalt poolt sisse ja grilli 2–3 minutit kummaltki poolt. Klopi kastmeks õli ja palsamiäädikas, lisa hakitud till ja tšilli, maitsesta soola ja suhkruga.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes