Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Grillitud virsikud ja murelid

Grilltoidud

Grillitud virsikud ja murelid

Laura Strandberg Nipiraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Laura Strandberg
Retsept
portsjonile
500 g Murelid
4 tk Virsik
30 g Või
80 g Vedel mesi
0.5 tl Kaneel
Serveerimiseks vanillijäätis
1. Poolita murelid ja eemalda kivid.

2. Pese ja tükelda ka virsikud.

3. Aja puuviljad vaheldumisi vardasse ja grilli keskmisel kuumusel 10–15 minutit, kuni need pruunistuvad. Lase veidi jahtuda.

4. Sulata väikses potis või, segades hulka ka mee ja kaneeli. Kohe kui need on kokku sulanud, eemalda kaste tulelt ja kata puuviljad mõlemalt poolt mee ja või seguga, jättes veidi kaunistuseks.

5. Serveeri puuviljavardaid jäätise ja järelejäänud meeseguga!

HEA TEADA!
Selleks et puupulgad grillil ära ei põleks, hoia neid enne grillimist pool tundi külmas vees.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga