Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Šašlõkk

Grilltoit. Gruusia rahvustoit.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
500 g Lamba- või sealiha
Väike sibul
Soola
Pipar
0.5 tk Sidrun
Valmistusviis Tükelda liha, sega maitseainetega, sega liha õrnalt läbi ja lase 4-5 tundi jahedas marineeruda.Lüki liha vardale ja grilli.

Märksõnad

toidutarešašlõkk

KOMMENTAARID

Joel 19.sept 2011 13:03
Olen proovinud mitmeid kordi ,kuid lambaliha ei taha kuidagi pehmeks saada.
kala 09.mai 2010 20:58
:T:P:S:D:R:(:):O:Y:N-
:A!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga