Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Grillitud maksalõigud

Grilltoidud

Grillitud maksalõigud

Parimad kodused toidud
PrindiSoovita sõbrale
Maksaviilud peavad marinaadis paar tundi maitsestuma.
Retsept
portsjonile
300-400 g veisemaksa
MARINAAD:
2 sl õli
2 sl sidrunimahla
1 peenestatud küüslauguküüs
veidike musta pipart
1/2 tl basiilikut
ValmistusviisEemalda maksa kelme ja lõika maks õhukesteks viiludeks. Sega kausis marinaadi ained. Lase marinaadisse pandud maksaviiludel paar tundi külmas maitsestuda. Grilli maksalõigud või rösti sütel mõlemalt poolt 3-5 minutit. Maksa, samuti nagu liha, võib jätta seest veidi punakaks ja mahlaseks. Ka pinda ei või kuumutada kõvaks ja kuivaks.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKartulipüree või keedetud värsked kartuli ja nõgesehautis.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes