Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Grillitud maksalõigud

Grilltoidud

Grillitud maksalõigud

Parimad kodused toidud
PrindiSoovita sõbrale
Maksaviilud peavad marinaadis paar tundi maitsestuma.
Retsept
portsjonile
300-400 g veisemaksa
MARINAAD:
2 sl õli
2 sl sidrunimahla
1 peenestatud küüslauguküüs
veidike musta pipart
1/2 tl basiilikut
ValmistusviisEemalda maksa kelme ja lõika maks õhukesteks viiludeks. Sega kausis marinaadi ained. Lase marinaadisse pandud maksaviiludel paar tundi külmas maitsestuda. Grilli maksalõigud või rösti sütel mõlemalt poolt 3-5 minutit. Maksa, samuti nagu liha, võib jätta seest veidi punakaks ja mahlaseks. Ka pinda ei või kuumutada kõvaks ja kuivaks.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKartulipüree või keedetud värsked kartuli ja nõgesehautis.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga