Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

MAKSAVARDAD

Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
300-400 g veise- või broilerimaksa
4 sl õli
1/2 tl sidrunipipart
1 sibul
veidi salveid
1 tl aroomisoola
ValmistusviisLõika veisemaks 2-3 cm suurusteks kuubikuteks ja keera neid taldrikul õlis. Koori ja lõika sibul neljaks. Eralda sibula kihid juure küljest. Lüki puust või metallist vardaile vaheldumisi maksatükke ja sibulatükke. Küpseta maksavardaid, grillides neid 4-6 minutit. Keera vardaid küpsetamise ajal ning ühtlasi raputa pruunistunud pinnale maitseaineid. Lõpuks pintselda maksa pind üle õliga.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKartul, salat.

Märksõnad

maksavardad

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana