Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Rootsi šašlõkk

Grilltoidud

Rootsi šašlõkk

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Šašlõkk lambalihast. Liha peab maitsestuma umbes 60 minutit.
Retsept
portsjonile
1 kg pehmet lamba abaliha
12 väikest kõva tomatit
18-24 väikest suvisibulat või shalottsibulat
10 g oliivõli
1 küüslauguküüs
1 tl punet
1 tl rosmariini
1 tl salveid
soola
pipart
ValmistusviisPehme lambaliha lõigatakse tükkideks nii, et igale sööjale jääks 4-5 tükki. Lisada sool, maitseained, õli ja hakitud küüslauk ning lasta 1 tund seista. Torgata vardasse ja küpsetada grillahjus. Kui liha on peaaegu küps, siis panna grillahju ka õliga pintseldatud tomatid. Suvisibulad puhastada, lõigata pealsed pisut lühemaks ja kupatada keevas soolaga maitsestatud vees.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetud riis, küpsetatud tomatid, sibul.

Märksõnad

šašlõkkrootsi

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga