Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

TUURASHASHLÕKK

Grilltoidud

TUURASHASHLÕKK

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
1,1 kg tuurakala
15 g võid
400 g värskeid tomateid
140 g sibulat
130 g rohelist sibulat
1,5 sidrunit
pipart
soola
ValmistusviisKalal eemaldatakse nahk ja kõhred, lõigatakse 40-50 g raskusteks tükkideks, segatakse pipra, soola ja riivitud sibulaga. Torgatakse varrastele ja küpsetatakse hõõguvatel sütel, aeg-ajalt võiga määrides. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidVärsked või küpsetatud tomatid, sibularõngad, pikkadeks tükkideks lõigatud sibulapealsed, sidruniviilud.

Märksõnad

tuurashashlõkk

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes