Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

TUURASHASHLÕKK

Grilltoidud

TUURASHASHLÕKK

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
1,1 kg tuurakala
15 g võid
400 g värskeid tomateid
140 g sibulat
130 g rohelist sibulat
1,5 sidrunit
pipart
soola
ValmistusviisKalal eemaldatakse nahk ja kõhred, lõigatakse 40-50 g raskusteks tükkideks, segatakse pipra, soola ja riivitud sibulaga. Torgatakse varrastele ja küpsetatakse hõõguvatel sütel, aeg-ajalt võiga määrides. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidVärsked või küpsetatud tomatid, sibularõngad, pikkadeks tükkideks lõigatud sibulapealsed, sidruniviilud.

Märksõnad

tuurashashlõkk

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga