Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Tadžiki šašlõkk

Grilltoidud

Tadžiki šašlõkk

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Lambalihašašlõkk. Liha peab jahedas maitsestuma 2-3 tundi.
Retsept
portsjonile
1 kg pehmet lambaliha
150 g laba õndrarasva
200 g sibulat
1 sidrun
1 kimp maitserohelist
400 g värskeid tomateid
soola
pipart
paprikapulbrit
koriandriseemneid
ja muid soovikohaseid vürtse
Valmistusviis
Pehme lambaliha lõigatakse 30-40 g raskusteks tükkideks, segatakse rasvatükkide, hakitud sibula, vürtside, soola ja sidrunimahlaga.
Lastakse 2-3 tundi seista jahedas kohas.
Torgatakse vaheldumisi rasvatükkidega varrastele ja küpsetatakse hõõguvatel sütel.
Tomatid torgatakse eraldi vardale ja küpsetatakse samuti.
Valmis šašlõkile piserdatakse sidrunimahla ja antakse lauale koos tomatitega.
 

Uued retseptid

Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga

Argitoidud
Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga