Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Kasahhi basturma

Grilltoidud

Kasahhi basturma

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Vardas küpsetatud lambaliharullid, mille sees on tomatit ja marinaadisibulat. Liha peab marinaadis seisma 3-4 tundi.
Retsept
portsjonile
240 g pehmet lambaliha
60 g sibulat
20 g 3% äädikat
5 g lambarasva
60 g tomatit
20 g rohelist sibulat
pipart
soola
Valmistusviis
Lambaliha lõigata 2-3 tükiks, vasardada kergelt, puistata peale soola ja pipart, lisada sibularattad, piserdada äädikaga ja lasta 3-4 tundi jahedas kohas seista.
Lihaviilude keskele asetada värsket või soolatud tomatit ja marinaadist võetud sibularatas.
Lihaviilud keerata rulli ja torgata koos terve tomatiga vardasse.
Küpsetada hõõguvatel sütel, aeg-ajalt lambarasvaga määrides.
 

Märksõnad

kasahhibasturma

KOMMENTAARID

NurrMarta 26.märts 2008 20:02
No kui 240g liha lõigata 2-3 tükiks, siis ühe tüki kaal (ilma lisanditeta) on 80-120 grammi. Küpsetades väheneb veelgi. Ilmselt oleneb isu suurusest, võib ka üksi ära süüa :) Ja samas miks mitte kolmekesi.
ronaldo 26.märts 2008 18:12
Mitmele inimesele see retsept mõeldud on???
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga

Argitoidud
Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga