Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Kõima kebab

Grilltoidud

Kõima kebab

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Vardas grillitud lambahakklihast vorstikesed. Lisandiks granaatõunasalat.
Retsept
portsjonile
500 g pehmet lambaliha
2 sibulat
2 sl nisujahu
1 muna
soola
pipart
Valmistusviis
Lambaliha lasta koos sibulaga kaks korda läbi hakklihamasina.
Lisada toores muna, sool ja pipar ning segada.
Vormida 10-20 g raskusteks vorstikesteks, lükkida lamedatele varrastele, puistata peale jahu ja küpsetada hõõguvatel sütel.
Lauale anda granaatõunasalatiga.
Salatina kasutatakse puhtaid granaatõunaseemneid või lisatakse pisut hakitud rohelist sibulat ja vürtse.
Lisandiks sobib
Granaatõunasalat.

Märksõnad

kebabkõima

KOMMENTAARID

nummi 06.juuli 2011 12:28
vastikult hea, aga mina paneksin rohkem sibulat
elukas 06.juuli 2011 12:27
võrratu
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga

Argitoidud
Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga