Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Armeenia pajašašlõkk

Grilltoidud

Armeenia pajašašlõkk

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Pajas küpsetatud lambaliha sibula ja granaatõunamahlaga.
Retsept
portsjonile
200 g lambaliha (karbonaadi või ribiliha)
75 g sibulat
praadimiseks rava
25 g granaatõunamahla
80 g granaatõunaseemneid
soola
pipart
petersellilehti
Valmistusviis Lambaliha lõigata 40-50 g raskusteks tükkideks, panna pajas kuumutatud rasva sisse, puistata peale soola ja pipart ning pruunistada. Kui liha on pehme, siis lisada sibularõngad ja kuumutada veel 5 minutit. Nüüd valada peale granaatõunamahl ja tõsta pada tulelt. Lauale andmisel puistata pajashashlõkile hakitud petersellilehti ja granaatõunaseemneid.  

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga