Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Röstitud lihavorstikesed

Grilltoidud

Röstitud lihavorstikesed

Rahvaste toite.
PrindiSoovita sõbrale
Jugoslaavia roog. Röstitud veiselihavorstikesed.

40-60 min

Retsept
portsjonile
166.6 g veiseliha
0.16 tl sool
0.08 tl pipar
0.5 tk sibul
taimeõli
Liha aetakse läbi hakkmasina, lisatakse soola ja pipart, soovi korral ka hakitud sibulaid. Sõtkutakse läbi, siis aetakse uuesti 3-4 korda läbi hakkmasina, nii et lihamass on täiesti peen ja ühtlane. Nüüd vormitakse 2 cm paksused ja 5 cm pikkused vorstikesed (ühe portsjoni jaoks arvestatakse 10 vorstikest). Need pintseldatakse taimeõliga ja röstitakse hõõguvate süte kohal, vorstikesi pidevalt pöörates, ümberringi helepruuniks. Tavaline röstimise kestus on 15 minutit.

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette