Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Grillitud maks

Grilltoidud

Grillitud maks

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Marineeri maksa enne veiniäädika-rosmariinimarinaadis.
Retsept
portsjonile
400 g veise maks
1 sl palsamiveiniäädikas (või punase veini äädikas)
0.5 tl uhmris purustatud värske rosmariin
1 tl või kuivatatud rosmariin
sool
Must pipar
Lõika maks viiludeks ja pane kaussi. Maitsesta maitseainete ja veiniäädikaga. Tõsta tunniks külma. Kuivata maksaviilud ning grilli. Serveeri maksa grillitud tomati ja sibulaga. Retsept on mõeldud neljale sööjale.

Märksõnad

grillitudmaks

KOMMENTAARID

Aga 30.mai 2009 19:04
Kas soola ei peaks panema?
... 08.juuni 2008 08:51
grillitud maks on väga maitsev
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes