Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Eesti šašlõkk

Grilltoidud

Eesti šašlõkk

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Šašlõkk sealihast kerges marinaadis.
Retsept
portsjonile
1 kg sea kaelakarbonaad
3 tk sibul
2 küünt Küüslauk
1 tl sool
1 tl Must pipar
2 dl lahja äädikas (10%)
Sega kokku marinaad ja kalla kuubikuteks lõigatud lihale, lase külmas seista 3-4 tundi või üleöö. Küpseta lihatükke grillil. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

Märksõnad

šašlõkkeesti

KOMMENTAARID

Tanya 04.juuli 2010 21:24
Väga hea retsept. Mitte midagi üleliigset.
bloodthirsty 14.juuni 2010 12:48
suurepärane retsept äädikas võiks natuke lahjem olla, aga see on maitse asi :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tuline pähkli-šokolaadijook

Argitoidud
Tuline pähkli-šokolaadijook