Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Lambašašlõkk äädikamarinaadis

Grilltoidud

Lambašašlõkk äädikamarinaadis

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lambašašlõkk äädikamarinaadis.
Retsept
portsjonile
700 g lamba kondita tagaosa
1.5 sl sool
2 tl Must pipar
1 tl suhkur
1.5 sl 30% äädikas
1 tk Sibul
2.5 dl vesi
Lõika lambaliha 3 x 3 cm suurusteks kuubikuteks ning sega maitseseguga. Pane pooleks päevaks külmkappi, sega aeg-ajalt. Enne küpsetamist lisa vajadusel veel soola. Aja lihatükid vardasse, pane sibulat vahele. Grillides piserda liha kergelt veini või brändiga. Retsept on mõeldud neljale sööjale.

KOMMENTAARID

eva 22.juuni 2010 10:43
katsetasin metssea lihaga ja sai väga hea.. :) parajalt pehme ja mahlane..
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga